Bạn đang xem danh mục: Uncategorized

Các tay đua nữ rơi nước mắt đối đầu với thử thách khốc liệt

(Alotintuc.com) – Trải qua 7 chặng đua đầy cam go, 6 đội chơi còn lại của Cuộc Đua Kỳ Thú 2015 (chương trình do Đài Truyền hình Việt Nam thực hiện với sự tài trợ của nhãn hàng nước tăng lực Sting thuộc Công ty Suntory PepsiCo Việt Nam cùng thông điệp “Bật Năng Lượng, Bứt Phá Cuộc Đua Kỳ Thú) tiếp tục di chuyển đến huyện đảo Lý Sơn, tỉnh Quảng Ngãi – địa điểm lần đầu tiên xuất hiện trong cả 4 mùa Cuộc Đua Kỳ Thú – để chinh phục những thử thách tiếp theo. 

Năm nay, với phiên bản là cuộc đối đầu giữa người nổi tiếng và fan hâm mộ, hành trình tốc độ của cuộc đua đã phải nói lời tạm biệt với hai đội người nổi tiếng là Đỏ và Xanh dương, trong khi cả 3 đội người hâm mộ là Xanh lá, Cam và Tím đều bứt phá đầy quyết liệt để trụ lại với cuộc đua. Dù có thành tích không tốt ở chặng Đà Nẵng nhưng cả Cam và Xanh lá đều được đặt rất nhiều kỳ vọng ở huyện đảo Lý Sơn sắp tới. 

Với khung cảnh tuyệt đẹp giữa núi và biển nhưng Lý Sơn sẽ chào đón các đội đua bằng những thử thách vô cùng khốc liệt, đòi hỏi thể lực tốt cũng như sự phối hợp đồng đội ngày càng vững từ các thành viên. Chặng đua Lý Sơn đầy nước mắt và vất vả như trong teaser mới nhất vừa được hé lộ sẽ là một trong những chặng đua hay nhất và đầy cảm xúc nhất của Cuộc Đua Kỳ Thú mùa 4. Tập 8 sẽ lên sóng trên VTV3 – Đài Truyền hình Việt Nam vào 21h10 hôm nay thứ sáu, ngày 04/09. 

Các tay đua nữ khóc ròng khi đối đầu với thử thách khốc liệt. Trang Pháp và Băng Di chia sẻ “tham vọng” trong Cuộc Đua Kỳ Thú. 
Kết thúc chặng đua Đà Nẵng với sự “bảo toàn quân số” của cả 6 đội chơi, Cuộc Đua Kỳ Thú đã đến huyện đảo Lý Sơn, một trong những địa điểm du lịch nổi tiếng và đáng đến nhất của tỉnh Quảng Ngãi. Được hình thành nhờ sự phun trào của núi lửa cách đây hàng triệu năm cùng khung cảnh thiên nhiên rừng núi đẹp đến ngỡ ngàng, đảo Lý Sơn được mệnh danh là “Jeju của Việt Nam”, đây cũng là điểm đến lần đầu tiên của Cuộc Đua Kỳ Thú trong suốt 4 mùa qua. Lý Sơn nằm cách đất liền khoảng 30 km, hòn đảo nổi tiếng với nghề trồng tỏi, thiên nhiên đẹp đẽ và người dân hồn hậu, chất phác đầy tình cảm. Ở hòn đảo xinh đẹp này, các thử thách vô cùng khốc liệt đang chờ đợi các tay đua chinh phục và khám phá.

Được tái tạo năng lượng sau ngày nghỉ ngơi và thư giãn ở InterContinental Danang Sun Peninsula Resort, 6 đội chơi xuất phát đến Quảng Ngãi và mua vé tàu đi ra Lý Sơn. Tất cả các đội đều nhập cuộc đầy phấn khởi và dốc hết toàn bộ năng lượng để đua hết mình ở chặng này. Trên đường di chuyển đến Lý Sơn, các tay đua khá thoải mái, vui vẻ chuyện trò, chụp hình và đùa giỡn với nhau. Tuy nhiên, khi bắt đầu bước vào thử thách đầu tiên cũng chính là lúc những áp lực, căng thẳng của cuộc đua quay trở lại, đẩy các đội chơi đến giới hạn cực độ làm nảy sinh mâu thuẫn, cãi vã gay gắt dưới cái nắng nóng khắc nghiệt ở tỉnh thành ven biển miền Trung.

Các đội chơi sẽ thực hiện nhiệm vụ ở núi Thới Lới, đảo Lý Sơn. Nhiệm vụ tại đây sẽ là thách thức vô cùng lớn cho các đội chơi, không chỉ đòi hỏi thể lực tốt mà cả sự khéo léo, khả năng ứng biến tốt và quan trọng hơn hết là sự phối hợp ăn ý của hai thành viên trong đội. Thử thách thể lực tương đương nhiệm vụ đẩy than ở Quảng Ninh không những cản đường các tay đua nữ mà cả tay đua nam mạnh mẽ như Nhật Anh, Trương Nam Thành, Lincoln, Chí Thành, Đăng Hoàng cũng phải đổ mồ hôi và gắng sức thực hiện. Trong khi đó, các tay đua nữ đã phải rơi nước mắt vì áp lực và sự cam go của nhiệm vụ.

Diễn viên Thuỳ Anh chia sẻ chặng Lý Sơn là chặng đầu tiên khiến cô phải bật khóc: “Từ đầu đến giờ dù khó khăn mấy Thuỳ Anh cũng không khóc nhưng đây là chặng khiến mình tức và khóc luôn. Đầu tiên là về thử thách, nặng và kinh khủng, các chấn thương trên người vẫn còn. Mình vừa bị đau mà vừa bị áp lực, Thuỳ Anh và anh Hoàng cũng quá căng thẳng nên dẫn tới cãi vã. Sau hai chặng trước thiên về trí và khéo léo nhiều hơn thì đội Hồng cũng đoán được những thử thách về thể lực chắc chắn sẽ có ở chặng này. Đây là một chặng đua kinh khủng nhưng cũng rất đáng nhớ của đội Hồng. 

Lý giải về việc luôn nảy sinh cãi vã trong đội, Thuỳ Anh cho biết: “Anh Hoàng là người rất tỉ mỉ và cẩn thận, khán giả xem tập hay Bứt phá và Chinh phục sẽ thấy anh ấy kỹ lưỡng trong từng chi tiết để tránh xảy ra sai sót, còn Thuỳ Anh lại không quá cẩn thận, Thuỳ Anh làm gì cũng muốn làm nhanh để rồi đi tiếp. Mỗi người một tính cách như vậy nên hai an hem hay tranh cãi với nhau nhưng sau đó hai an hem lại nói chuyện, làm lành và đua tiếp. Thuỳ Anh nghĩ đó cái hay của chương trình, vừa cho mình biết mình như thế nào, mình sai ở đâu, vừa tập cho mình thấu hiểu người khác, thông cảm cho nhau thì mới thành một đội được”. 

Trong khi đó, hai đội chỉ có thành viên nữ là Nâu của Trang Pháp – Băng Di và Tím của Joo Young – Phương Ly càng gặp bất lợi lớn đối với thử thách ở núi Thới Lới. Do chấn thương chân của Phương Ly từ chặng trước nên đến Lý Sơn lần này là một trở ngại lớn đối với đội Tím. Không những thế, việc say sóng do di chuyển bằng tàu ra đảo cũng khiến Joo Young mất sức và mệt mỏi hơn. Thế nhưng, với tinh thần đầy quyết tâm cũng như sự thông minh vượt trội hơn hẳn các đội khác, đội Tím của Joo và Phương Ly vẫn sẽ bứt phá hết mình ở chặng này.

Đội Nâu của Trang Pháp và Băng Di cũng phải gặp bất đồng ở thử thách khó khăn này. Băng Di chia sẻ đây là tập phát sóng cô trông đợi nhất bởi cuộc đua sẽ hồi hộp và căng thẳng từ đầu tới cuối, “không chỉ đội nâu mà các đội khác đều có những sự kiện rất đáng nhớ, khoảng thời gian ganh đua với nhau được thể hiện rõ nhất ở chặng này. Lần này đội Nâu có lợi thế là xuất phát thứ nhì nhưng với thời gian suýt sao của các đội thì Di và Trang đều tập trung đua hết mình”.

Ngay từ chặng đầu tiên, có rất nhiều suy đoán đội Nâu của Trang Pháp và Băng Di là một đội không mạnh trong cuộc đua, bản thân Trang Pháp và Băng Di cũng “biết” điều này. Thế nhưng sau những gì họ thể hiện ở 7 chặng vừa qua, khán giả đã có cái nhìn khác về đội Nâu, họ là một trong những đội đua lạc quan nhất của năm nay, Băng Di chia sẻ: “Rất nhiều người dự đoán mình bị loại đầu tiên. Thể lực thì đội Nâu cũng thua xa các đội khá nhưng qua 2, 3 chặng thì mới phát hiện là hai đứa cũng có khả năng vào sâu đó chứ. Ban đầu cả Trang và Di đều cố gắng không phải là đội đầu tiên bị loại, mục tiêu chỉ “đơn giản” thế thôi nhưng sau đó mình lại đặt quyết tâm của mình cao hơn, có thêm một chút “tham vọng” đi vào càng sâu càng tốt và bây giờ đã đến được chặng 8 rồi. Chặng 8 đối với Di là một chặng kinh khủng nhất, kinh khủng hơn chặng Hà Giang và Nghệ An nữa. Di đang rất mong chờ chặng này lên sóng”.

Trong chặng Lý Sơn, đội Cam của cặp huấn luyện viên lặn biển Ngọc Anh – Nhật Anh đang ở vị trí cuối cùng. Họ còn chịu áp lực lớn vì phải cố gắng về nhất chặng này, nếu không, họ sẽ đối mặt với “án phạt” 45 phút – một quãng thời gian rất dài có khả năng làm thay đổi toàn bộ cục diện và kết quả của cuộc đua.

Chặng đua Lý Sơn đầy cam go nhưng vô cùng kỳ thú sẽ lên sóng trên VTV3 – Đài Truyền hình Việt Nam vào 21h10 hôm nay, thứ sáu, ngày 04/09. 
VỀ THE AMAZING RACE VIETNAM – CUỘC ĐUA KỲ THÚ
The Amazing Race Vietnam – Cuộc Đua Kỳ Thú (viết ngắn Cuộc Đua Kỳ Thú) là chương trình truyền hình thực tế do Đài Truyền hình Việt Nam sản xuất với sự tài trợ của nhãn hàng nước tăng lực Sting thuộc Công ty Suntory PepsiCo Việt Nam. Là phiên bản Việt Nam của The Amazing Race, The Amazing Race Vietnam – Cuộc Đua Kỳ Thú gồm các đội thi, mỗi đội 2 người trải qua các chặng đua trải dài khắp các danh lam thắng cảnh, địa điểm du lịch nổi tiếng trong cả nước và ở nước ngoài. Năm nay, The Amazing Race Vietnam – Cuộc Đua Kỳ Thú 2015 được khởi động từ tháng 4/2015 với vòng tuyển được tổ chức rộng rãi trong cả nước. Thông tin được cập nhật thường xuyên tại https://www.facebook.com/cuocduakythuvnhttps://www.facebook.com/stingworld

Kevin
Chủ đề:
Bạn đang xem danh mục: Uncategorized
Ý kiến bạn đọc [ Bình luận Facebook ] [vivafbcomment]

858 thoughts on “Các tay đua nữ rơi nước mắt đối đầu với thử thách khốc liệt

 1. I simply want to mention I am all new to blogs and honestly enjoyed you’re web blog. Probably I’m want to bookmark your blog . You surely have terrific articles and reviews. With thanks for revealing your web site.

 2. I simply want to mention I am newbie to blogging and definitely savored this page. Likely I’m planning to bookmark your site . You absolutely have impressive writings. Regards for revealing your web-site.

 3. I simply want to mention I’m newbie to weblog and seriously savored your blog site. Probably I’m going to bookmark your website . You surely come with impressive posts. Bless you for revealing your webpage.

 4. I just want to tell you that I’m newbie to blogging and definitely enjoyed you’re blog. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You surely have awesome posts. Thanks a lot for revealing your website.

 5. I just want to say I’m beginner to blogging and site-building and honestly liked your website. Likely I’m going to bookmark your blog post . You actually have remarkable posts. Thank you for sharing your web-site.

 6. Value the admission you presented.. I appreciate you stating your point of view.. So content to have located this post.. Adoring the post.. with thanks sure, research is having to pay off. I value you revealing your perspective.. yes, research is having to pay off. Terrific feelings you’ve got here.. Enjoy the posting you delivered.. Loving the publish.. pleased Loving the article.. appreciate it I appreciate you blogging your point of view.. reputation management hospitality daytona. amazon.com reputation repair strategies for communication. of course, analysis is having to pay off. Is not it wonderful if you come across an excellent publish? I value you blogging your perspective.. Isn’t it excellent whenever you uncover a great article? So content to get identified this post.. Liking the page.. regards Loving the piece of writing.. thanks for your insight My personal web surfing seem complete.. thank you. Great beliefs you possess here.. Adoring the weblog.. many thanks Wonderful thoughts you possess here.. indeed, research is having to pay off.

 7. I simply want to tell you that I’m newbie to weblog and absolutely loved your website. More than likely I’m planning to bookmark your website . You absolutely come with very good articles. Appreciate it for sharing with us your website.

 8. bad reputation eliza richmond. Definitely helpful standpoint, many thanks for blogging.. Really advantageous perspective, thank you for writing.. Undoubtedly interesting perspective, many thanks for expression.. of course, study is having to pay off. Excellent ideas you’ve got here.. Loving the weblog.. thank you so much My web surfing seem full.. thanks. My web browsings seem complete.. thanks. Supporting the article.. thankyou of course, research is paying off. Liking the thread.. thanks for your insight Is not it good after you uncover a fantastic submit?

 9. garment dyed jeans. Value the entry you supplied.. Fantastic feelings you possess here.. Respect the entry you supplied.. My web searches seem complete.. thanks. Terrific feelings you possess here.. Actually beneficial mindset, thank you for giving.. certainly, research is having to pay off. Certainly very helpful outlook, many thanks for sharing.. Actually practical mindset, thanks for posting.. I value you telling your point of view.. Truly handy standpoint, many thanks for giving.. My personal browsing efforts seem total.. thanks.

 10. I simply want to tell you that I’m all new to blogging and site-building and actually loved your blog. Most likely I’m going to bookmark your blog . You surely have great writings. Thanks for sharing your blog site.

 11. I just want to tell you that I am very new to blogs and honestly liked your page. More than likely I’m want to bookmark your website . You absolutely have remarkable posts. Regards for sharing your web page.

 12. I simply want to say I am newbie to blogging and site-building and actually liked this website. Most likely I’m planning to bookmark your blog post . You surely come with superb articles. Regards for sharing with us your website page.

 13. I just want to say I am beginner to weblog and honestly enjoyed this web-site. Most likely I’m want to bookmark your blog post . You certainly come with superb articles and reviews. With thanks for revealing your blog site.

 14. Nice blog right here! Also your web site a lot up very fast! What host are you the use of? Can I get your affiliate hyperlink to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

 15. Someone essentially lend a hand to make critically posts I might state. That is the first time I frequented your web page and so far? I surprised with the analysis you made to make this actual post amazing. Great activity!

 16. Great blog here! Also your website loads up very fast! What host are you the use of? Can I get your associate link for your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

 17. Have you ever considered writing an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog centered on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

 18. Nice weblog right here! Also your site rather a lot up fast! What web host are you using? Can I am getting your affiliate link in your host? I desire my web site loaded up as fast as yours lol

 19. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I am experiencing issue with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

 20. Today, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

 21. I like how I can ask questions on here and get pretty much instant feedback, however I kind of want to be able to just share my general thoughts and ideas and have people comment on them. Does anyone know of a blogging site that could offer me this luxury? Oh, and I don’t want anything where the people that comment on it are people that know me personally, like on tumblr or facebook or something..

 22. Excellent weblog right here! Additionally your web site a lot up fast! What web host are you the use of? Can I get your associate hyperlink on your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 23. I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I¡¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site 🙂

 24. Excellent blog here! Also your web site rather a lot up very fast! What host are you the usage of? Can I am getting your affiliate hyperlink in your host? I desire my site loaded up as fast as yours lol

 25. I am asking for my mother. She doesn’t necessarily want to make money off them, her purpose is to use her blog (once popular) and use it as references to possibly help her get a newspaper article. She has a title for one called “Answers to Life’s Problems”. Where can she post blogs and they become popular? She posted it already on WordPress but there are 3 million people posting blogs hers gets lost in the mix. Any suggestions?.

 26. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

 27. Great blog right here! Also your web site rather a lot up very fast! What host are you the use of? Can I get your affiliate link for your host? I desire my site loaded up as quickly as yours lol

 28. Hi, I’ve been a lurker around your blog for a few months. I love this article and your entire site! Looking forward to reading more!

 29. What I have tried so far is: copy pasting from googledocs to Notes to wordpress, and copy pasting from googledics into HTML tab in wordpress. Neither tries retained the boldface text. Thanks in advance!.

 30. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

 31. Excellent blog right here! Additionally your site lots up very fast! What host are you the use of? Can I get your affiliate hyperlink on your host? I want my website loaded up as fast as yours lol

 32. Excellent weblog right here! Also your site loads up very fast! What host are you the use of? Can I get your associate link for your host? I desire my web site loaded up as quickly as yours lol

 33. Woah! I’m really digging the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appeal. I must say you have done a very good job with this. In addition, the blog loads super fast for me on Chrome. Exceptional Blog!

 34. you’re really a good webmaster. The website loading pace is incredible. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you’ve done a magnificent job on this matter!

 35. Hey just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same results.

 36. Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, amazing blog!

 37. Wow that was strange. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say superb blog!

 38. Wow that was strange. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say great blog!

 39. Howdy! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

 40. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

 41. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later. All the best

 42. Hi! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this page to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 43. Hey! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no backup. Do you have any methods to protect against hackers?

 44. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

 45. My wife and i have been now contented Louis could do his investigation because of the precious recommendations he was given through your web page. It is now and again perplexing to simply be releasing instructions which often people might have been making money from. We really already know we’ve got the writer to give thanks to because of that. The main illustrations you made, the easy website navigation, the friendships your site assist to create – it is everything amazing, and it’s letting our son and us do think the content is cool, which is certainly unbelievably important. Thank you for all!

 46. Generally I don’t learn post on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing style has been surprised me. Thank you, very great article.

 47. My brother suggested I might like this website. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 48. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, as well as the content!

 49. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

 50. Hi, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to enhance my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 51. of course like your website but you need to test the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the reality however I will surely come back again.

 52. I don’t know if it’s just me or if everybody else experiencing problems with your site. It seems like some of the text in your posts are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This may be a problem with my browser because I’ve had this happen before. Thank you

 53. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks!

 54. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 55. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. kudos

 56. Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog shine. Please let me know where you got your design. Kudos

 57. Howdy! I understand this is somewhat off-topic but I needed to ask. Does running a well-established blog like yours require a lot of work? I am brand new to writing a blog but I do write in my diary on a daily basis. I’d like to start a blog so I can share my experience and thoughts online. Please let me know if you have any recommendations or tips for new aspiring bloggers. Appreciate it!

 58. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks a lot!

 59. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other blogs? I have a blog based upon on the same information you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my visitors would value your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

 60. Hello! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My blog goes over a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

 61. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a number of websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be really appreciated!

 62. We stumbled over here coming from a different web address and thought I may as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to looking at your web page again.

 63. At this time it looks like Movable Type is the top blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

 64. Nice weblog here! Also your web site so much up very fast! What web host are you using? Can I am getting your associate link in your host? I desire my site loaded up as quickly as yours lol

 65. Hi! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to give it a look. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Excellent blog and terrific style and design.

 66. Thanks so much for providing individuals with an extraordinarily superb chance to read articles and blog posts from here. It really is very enjoyable and also packed with fun for me and my office mates to search your site at the least 3 times every week to learn the latest guidance you have. And of course, I’m also certainly contented considering the very good tricks you give. Some 1 ideas on this page are rather the best I have ever had.

 67. Nice weblog here! Also your website lots up fast! What host are you the usage of? Can I get your associate hyperlink in your host? I want my web site loaded up as fast as yours lol

 68. Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over time.

 69. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thank you

 70. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that “perfect balance” between user friendliness and appearance. I must say that you’ve done a great job with this. In addition, the blog loads very quick for me on Chrome. Exceptional Blog!

 71. You really make it appear so easy with your presentation however I to find this topic to be really one thing that I believe I’d never understand. It kind of feels too complicated and extremely wide for me. I am looking ahead to your next publish, I¡¦ll try to get the dangle of it!

 72. I was wondering if you ever considered changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

 73. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for rookie blog writers? I’d definitely appreciate it.

 74. Hey there excellent blog! Does running a blog like this take a large amount of work? I have very little understanding of computer programming but I was hoping to start my own blog in the near future. Anyways, should you have any suggestions or techniques for new blog owners please share. I understand this is off topic nevertheless I just had to ask. Thank you!

 75. Fantastic blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed .. Any recommendations? Many thanks!

 76. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

 77. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

 78. Howdy! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!

 79. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Firefox. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem solved soon. Cheers

 80. Hey! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Thanks

 81. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and everything. But just imagine if you added some great visuals or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this site could certainly be one of the best in its field. Amazing blog!

 82. Hello would you mind sharing which blog platform you’re using? I’m looking to start my own blog soon but I’m having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 83. Great blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed .. Any tips? Many thanks!

 84. First of all I would like to say superb blog! I had a quick question which I’d like to ask if you do not mind. I was interested to know how you center yourself and clear your mind prior to writing. I have had difficulty clearing my thoughts in getting my ideas out. I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints? Thank you!

 85. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any help would be greatly appreciated!

 86. This design is wicked! You definitely know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 87. Yesterday, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 88. Woah! I’m really digging the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appeal. I must say you’ve done a awesome job with this. Also, the blog loads extremely fast for me on Opera. Exceptional Blog!

 89. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feedback would be greatly appreciated.

 90. Greetings from California! I’m bored at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I love the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, great blog!

 91. Hi! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Cheers!

 92. Hello! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to take a look. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Fantastic blog and wonderful style and design.

 93. Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was curious about your situation; many of us have developed some nice procedures and we are looking to exchange methods with other folks, why not shoot me an e-mail if interested.

 94. Hello! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading through your articles. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thank you so much!

 95. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Bless you!

 96. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. However think of if you added some great images or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this website could certainly be one of the most beneficial in its field. Great blog!

 97. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My site has a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any techniques to help prevent content from being stolen? I’d really appreciate it.

 98. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. many thanks

 99. Nice blog here! Also your site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol

 100. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 101. Thanks for a marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you are a great author.I will make sure to bookmark your blog and will often come back later on. I want to encourage yourself to continue your great posts, have a nice day!

 102. Hi there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There’s a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Many thanks

 103. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the problem fixed soon. Thanks

 104. Good day! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading your posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same topics? Many thanks!

 105. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% positive. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Many thanks

 106. This design is spectacular! You most certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 107. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appeal. I must say you’ve done a awesome job with this. Additionally, the blog loads very fast for me on Internet explorer. Exceptional Blog!

 108. I’m not sure why but this website is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 109. Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 110. I updated to the latest version, and now it keeps on coming up with that tab whenever i startup firefox. What should i do?. I have updated it, there is a tab saying that i have, that is the problem. It is telling me all of the new features that this version offers and everything..

 111. I love what you guys are usually up too. Such clever work and exposure! Keep up the great works guys I’ve incorporated you guys to my own blogroll.

 112. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 113. I think this is one of the most important info for me. And i’m glad reading your article. But wanna remark on few general things, The web site style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

 114. Greetings from Carolina! I’m bored at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I love the information you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb site!

 115. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your webpage? My website is in the very same area of interest as yours and my users would really benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this okay with you. Regards!

 116. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% positive. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Kudos

 117. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he just bought me lunch because I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch!

 118. Hey! I could have sworn I’ve been to this site before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 119. Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 120. This design is incredible! You most certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 121. Hi there outstanding blog! Does running a blog such as this require a great deal of work? I have virtually no expertise in coding but I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyway, should you have any recommendations or tips for new blog owners please share. I understand this is off subject however I just had to ask. Thanks a lot!

 122. I am really loving the theme/design of your blog. Do you ever run into any web browser compatibility issues? A small number of my blog visitors have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any solutions to help fix this issue?

 123. Hiya! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my iphone 4. I’m trying to find a template or plugin that might be able to resolve this issue. If you have any suggestions, please share. With thanks!

 124. Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other blogs? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

 125. Appreciating the commitment you put into your blog and in depth information you offer. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed information. Excellent read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 126. I was suggested this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble. You are incredible! Thanks!

 127. I’m really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any browser compatibility issues? A small number of my blog readers have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any advice to help fix this problem?

 128. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance. I must say that you’ve done a fantastic job with this. Also, the blog loads extremely fast for me on Chrome. Exceptional Blog!

 129. Very good blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed .. Any ideas? Bless you!

 130. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Safari. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the issue fixed soon. Thanks

 131. Today, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

 132. Thanks for a marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you happen to be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come back down the road. I want to encourage yourself to continue your great writing, have a nice weekend!

 133. Wonderful post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Thanks!

 134. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your weblog? My blog is in the very same area of interest as yours and my visitors would genuinely benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this okay with you. Thanks!

 135. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

 136. Hello! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to protect against hackers?

 137. Terrific post however I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Appreciate it!

 138. First of all I want to say wonderful blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you don’t mind. I was interested to know how you center yourself and clear your head prior to writing. I have had a hard time clearing my mind in getting my ideas out there. I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually lost simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips? Many thanks!

 139. Superb blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused .. Any recommendations? Thanks!

 140. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 141. Hi there would you mind letting me know which web host you’re using? I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a reasonable price? Kudos, I appreciate it!

 142. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something informative to read?

 143. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

 144. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that is needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

 145. Hi there I am so delighted I found your web site, I really found you by accident, while I was looking on Askjeeve for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks a lot for a marvelous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the great job.

 146. Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 147. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running off the screen in Ie. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the issue fixed soon. Thanks

 148. Greetings from Colorado! I’m bored at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I love the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, awesome site!

 149. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. However imagine if you added some great visuals or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this site could certainly be one of the very best in its niche. Excellent blog!

 150. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100% positive. Any tips or advice would be greatly appreciated. Kudos

 151. Greetings from Ohio! I’m bored to death at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I really like the information you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb site!

 152. Hey! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 153. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. kudos

 154. Excellent post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Many thanks!

 155. Thanks for a marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you’re a great author.I will ensure that I bookmark your blog and definitely will come back very soon. I want to encourage you to continue your great work, have a nice afternoon!

 156. Howdy! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

 157. Awesome website you have here but I was wondering if you knew of any message boards that cover the same topics talked about in this article? I’d really love to be a part of online community where I can get feed-back from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!

 158. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for novice blog writers? I’d really appreciate it.

 159. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. appreciate it

 160. Heya! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no data backup. Do you have any methods to prevent hackers?

 161. Hey there would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m going to start my own blog soon but I’m having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

 162. Hey there! I understand this is kind of off-topic but I had to ask. Does operating a well-established website like yours take a lot of work? I’m completely new to writing a blog but I do write in my journal on a daily basis. I’d like to start a blog so I can share my personal experience and thoughts online. Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for brand new aspiring bloggers. Appreciate it!

 163. I’m truly enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Superb work!

 164. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?

 165. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam remarks? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is very much appreciated.

 166. Good day! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Thank you

 167. I like what you guys are up too. This sort of clever work and exposure! Keep up the fantastic works guys I’ve incorporated you guys to blogroll.

 168. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 169. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wondering your situation; many of us have developed some nice methods and we are looking to exchange solutions with other folks, please shoot me an email if interested.

 170. I’m not sure exactly why but this website is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 171. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 172. Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your design. Appreciate it

 173. Currently it appears like Movable Type is the top blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

 174. Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

 175. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch!

 176. Hi! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this page to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

 177. I’m not sure exactly why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 178. Thanks for every other informative site. The place else may I am getting that type of info written in such an ideal approach? I’ve a undertaking that I am simply now working on, and I have been at the look out for such information.

 179. Great blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused .. Any recommendations? Thank you!

 180. Hey, you used to write excellent, but the last several posts have been kinda boring¡K I miss your great writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!

 181. A lot of thanks for each of your labor on this web page. Gloria delights in going through investigation and it’s really simple to grasp why. My spouse and i learn all concerning the powerful form you render informative techniques on your web blog and as well as cause contribution from other people about this concern and our child is actually understanding a lot of things. Enjoy the rest of the new year. You’re doing a remarkable job.

 182. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has encouraged me to get my own web site now. Actually the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

 183. A powerful share, I just given this onto a colleague who was performing somewhat evaluation on this. And he in actual fact purchased me breakfast because I identified it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and enjoy reading extra on this subject. If possible, as you turn into expertise, would you thoughts updating your weblog with extra particulars? It’s highly valuable for me. Big thumb up for this weblog put up!

 184. First of all I would like to say awesome blog! I had a quick question which I’d like to ask if you don’t mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your thoughts before writing. I have had a difficult time clearing my mind in getting my thoughts out there. I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints? Thank you!

 185. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 186. I do not know if it’s just me or if everyone else encountering issues with your website. It appears like some of the text on your content are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them as well? This might be a issue with my internet browser because I’ve had this happen previously. Kudos

 187. Heya! I understand this is kind of off-topic however I needed to ask. Does running a well-established website like yours take a lot of work? I’m completely new to running a blog but I do write in my journal every day. I’d like to start a blog so I can share my experience and views online. Please let me know if you have any recommendations or tips for brand new aspiring blog owners. Appreciate it!

 188. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. appreciate it

 189. Admiring the commitment you put into your website and in depth information you present. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed information. Excellent read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 190. Hi there! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My blog covers a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

 191. Hi! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

 192. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My website has a lot of unique content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any techniques to help stop content from being stolen? I’d really appreciate it.

 193. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any points for inexperienced blog writers? I’d really appreciate it.

 194. Hi there! I’m at work browsing your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the great work!

 195. Thanks for your marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you could be a great author.I will remember to bookmark your blog and will eventually come back very soon. I want to encourage you to definitely continue your great posts, have a nice evening!

 196. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. However imagine if you added some great pictures or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this site could certainly be one of the greatest in its niche. Great blog!

 197. I was curious if you ever considered changing the page layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 pictures. Maybe you could space it out better?

 198. Hi terrific blog! Does running a blog such as this require a large amount of work? I have absolutely no expertise in coding but I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyhow, should you have any suggestions or techniques for new blog owners please share. I know this is off subject nevertheless I simply wanted to ask. Appreciate it!

 199. Greetings from Idaho! I’m bored at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, very good blog!

 200. Hi! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 201. Thanks for the marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you may be a great author.I will always bookmark your blog and may come back in the future. I want to encourage you to ultimately continue your great posts, have a nice evening!

 202. Hello great website! Does running a blog such as this require a large amount of work? I have virtually no knowledge of programming however I had been hoping to start my own blog soon. Anyhow, if you have any recommendations or techniques for new blog owners please share. I know this is off subject but I just wanted to ask. Thank you!

 203. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this blog with my Facebook group. Talk soon!

 204. Hello just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same results.

 205. Hey! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any recommendations, please share. Thanks!

 206. hello there and thank you for your information – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this site, since I experienced to reload the website a lot of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and can damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective fascinating content. Make sure you update this again very soon..

 207. Howdy would you mind letting me know which webhost you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a honest price? Kudos, I appreciate it!

 208. I do not know whether it’s just me or if perhaps everybody else experiencing issues with your site. It looks like some of the written text within your content are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them too? This could be a issue with my browser because I’ve had this happen previously. Thank you

 209. I was curious if you ever considered changing the layout of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

 210. Thanks for your marvelous posting! I really enjoyed reading it, you are a great author.I will be sure to bookmark your blog and definitely will come back from now on. I want to encourage one to continue your great posts, have a nice evening!

 211. Yesterday, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 212. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am concerned about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any help would be greatly appreciated!

 213. Hi would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a fair price? Thanks, I appreciate it!

 214. Hey! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My blog goes over a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to shoot me an e-mail. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

 215. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Appreciate it!

 216. First off I want to say terrific blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your mind before writing. I have had a hard time clearing my mind in getting my ideas out there. I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips? Cheers!

 217. Whoa! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely different topic but it has pretty much the same layout and design. Wonderful choice of colors!

 218. I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Outstanding work!

 219. Hey! I could have sworn I’ve been to this website before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

 220. Appreciating the persistence you put into your blog and detailed information you offer. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed information. Excellent read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 221. Thanks a lot for giving everyone an extremely pleasant chance to read critical reviews from this website. It is often so pleasurable and also jam-packed with fun for me personally and my office fellow workers to visit the blog at the least 3 times a week to learn the newest guides you will have. And lastly, I am usually happy considering the attractive creative concepts you give. Some 4 ideas in this post are in reality the most beneficial we’ve ever had.

 222. Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 223. Hi! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no backup. Do you have any solutions to stop hackers?

 224. Howdy! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to check it out. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Superb blog and superb design and style.

 225. Awesome blog you have here but I was wanting to know if you knew of any message boards that cover the same topics discussed in this article? I’d really like to be a part of group where I can get opinions from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Appreciate it!

 226. Have you ever thought about writing an e-book or guest authoring on other blogs? I have a blog based on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 227. Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

 228. Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam remarks? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me insane so any support is very much appreciated.

 229. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% certain. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Many thanks

 230. My partner and I absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be exactly I’m looking for. can you offer guest writers to write content for you? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on many of the subjects you write related to here. Again, awesome web log!

 231. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 232. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

 233. My spouse and I stumbled over here different web address and thought I may as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to checking out your web page yet again.

 234. The other day, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 235. Excellent website you have here but I was wanting to know if you knew of any discussion boards that cover the same topics discussed here? I’d really love to be a part of online community where I can get responses from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thanks a lot!

 236. Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say fantastic blog!

 237. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Appreciate it!

 238. Hi! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it a look. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Excellent blog and brilliant design.

 239. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 240. I simply couldn’t depart your web site before suggesting that I actually enjoyed the usual information an individual provide on your guests? Is gonna be back regularly to investigate cross-check new posts

 241. Good day! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!

 242. Hi! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no back up. Do you have any solutions to protect against hackers?

 243. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Superb choice of colors!

 244. Hello! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a extraordinary job!

 245. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this site with my Facebook group. Talk soon!

 246. Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running off the screen in Firefox. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the problem resolved soon. Thanks

 247. My spouse and I absolutely love your blog and find most of your post’s to be just what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content for you personally? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on some of the subjects you write related to here. Again, awesome web log!

 248. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be really appreciated!

 249. Howdy! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

 250. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. appreciate it

 251. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

 252. Hello would you mind letting me know which hosting company you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good hosting provider at a fair price? Thank you, I appreciate it!

 253. Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam remarks? If so how do you stop it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

 254. Woah! I’m really loving the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between superb usability and visual appearance. I must say you’ve done a great job with this. Also, the blog loads super fast for me on Safari. Exceptional Blog!

 255. Does your blog have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it grow over time.

 256. Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, great blog!

 257. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. appreciate it

 258. Heya this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 259. We absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be just what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content in your case? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on some of the subjects you write in relation to here. Again, awesome site!

 260. Hi there I am so glad I found your blog, I really found you by error, while I was looking on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks for a fantastic post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent job.

 261. I was wondering if you ever considered changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

 262. Wow that was strange. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say fantastic blog!

 263. Hey there would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good web hosting provider at a fair price? Thanks, I appreciate it!

 264. Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

 265. Incredible! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Outstanding choice of colors!

 266. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a number of websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any kind of help would be really appreciated!

 267. Very good blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally confused .. Any tips? Kudos!

 268. Woah! I’m really digging the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that “perfect balance” between usability and visual appeal. I must say that you’ve done a awesome job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Safari. Outstanding Blog!

 269. I was curious if you ever thought of changing the page layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better?

 270. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

 271. Hello, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

 272. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog based on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my visitors would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e mail.

 273. Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; we have developed some nice practices and we are looking to exchange methods with others, be sure to shoot me an e-mail if interested.

 274. Greetings! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 275. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

 276. Hi there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 277. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 278. Hey there would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

 279. Hola! I’ve been reading your weblog for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Dallas Tx! Just wanted to tell you keep up the great work!

 280. Hi there I am so glad I found your blog page, I really found you by mistake, while I was searching on Google for something else, Anyhow I am here now and would just like to say kudos for a marvelous post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the excellent work.

 281. I am really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any browser compatibility issues? A handful of my blog readers have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any recommendations to help fix this issue?

 282. Please let me know if you’re looking for a article author for your weblog. You have some really great articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested. Regards!

 283. This design is spectacular! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 284. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!

 285. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. However think about if you added some great visuals or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this website could undeniably be one of the most beneficial in its field. Amazing blog!

 286. Excellent blog! Do you have any tips for aspiring writers? I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed .. Any ideas? Appreciate it!

 287. Appreciating the time and energy you put into your website and detailed information you provide. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed information. Great read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 288. Hello there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Thanks for your time!

 289. Hi! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

 290. My spouse and I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be exactly what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a few of the subjects you write regarding here. Again, awesome web site!

 291. Hi! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a outstanding job!

 292. Hey! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.

 293. Hey! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to check it out. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Fantastic blog and fantastic design and style.

 294. Howdy would you mind letting me know which hosting company you’re using? I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a fair price? Thanks a lot, I appreciate it!

 295. Greetings from Idaho! I’m bored to death at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I really like the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, amazing site!

 296. Hi there! I’m at work browsing your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the fantastic work!

 297. Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, amazing blog!

 298. Hey! Would you mind if I share your blog with my myspace group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you

 299. Hello there! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing from my iphone4. I’m trying to find a template or plugin that might be able to fix this issue. If you have any recommendations, please share. Thank you!

 300. Wonderful blog! Do you have any tips for aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused .. Any suggestions? Bless you!

 301. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read?

 302. Greetings! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!

 303. Admiring the time and effort you put into your blog and in depth information you provide. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed information. Fantastic read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 304. My spouse and I stumbled over here by a different web address and thought I might check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to checking out your web page again.

 305. Good day! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a wonderful job!

 306. Hello there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Thank you

 307. Howdy! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading through your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same topics? Thanks a lot!

 308. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and everything. However think of if you added some great graphics or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this blog could undeniably be one of the most beneficial in its niche. Fantastic blog!

 309. Howdy! I’m at work browsing your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the outstanding work!

 310. Greetings from Florida! I’m bored at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome site!

 311. I was just searching for this info for a while. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your website. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative sites in top of the list. Usually the top websites are full of garbage.

 312. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100% sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Many thanks

 313. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any ways to help stop content from being stolen? I’d truly appreciate it.

 314. Hi I am so delighted I found your blog, I really found you by error, while I was researching on Digg for something else, Regardless I am here now and would just like to say many thanks for a marvelous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the excellent work.

 315. Hello there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading through your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thanks for your time!

 316. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

 317. Hello! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no backup. Do you have any methods to prevent hackers?

 318. Hi there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Thanks

 319. My partner and I absolutely love your blog and find most of your post’s to be what precisely I’m looking for. Does one offer guest writers to write content in your case? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on many of the subjects you write related to here. Again, awesome site!

 320. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 321. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% positive. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Thank you

 322. Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam comments? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any support is very much appreciated.

 323. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for first-time blog writers? I’d genuinely appreciate it.

 324. Thanks for one’s marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you might be a great author.I will make certain to bookmark your blog and will eventually come back someday. I want to encourage you to continue your great posts, have a nice evening!

 325. Hey there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 326. I was curious if you ever considered changing the page layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 images. Maybe you could space it out better?

 327. Howdy are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 328. Good day! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

 329. Hey there would you mind stating which blog platform you’re using? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

 330. Hello there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My website discusses a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

 331. Hi there this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 332. This design is wicked! You obviously know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 333. My partner and I absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be exactly I’m looking for. Does one offer guest writers to write content for you personally? I wouldn’t mind writing a post or elaborating on some of the subjects you write with regards to here. Again, awesome weblog!

 334. Hey just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

 335. Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 336. My partner and I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be what precisely I’m looking for. Does one offer guest writers to write content for you? I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a few of the subjects you write related to here. Again, awesome site!

 337. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 338. Hey! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new updates.

 339. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your theme. Kudos

 340. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. Nevertheless imagine if you added some great images or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and video clips, this blog could definitely be one of the greatest in its niche. Fantastic blog!

 341. Hi! I could have sworn I’ve been to this website before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 342. I’m not sure why but this weblog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 343. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 344. Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam responses? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me crazy so any help is very much appreciated.

 345. Hi there! I could have sworn I’ve been to this website before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 346. Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 347. Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!

 348. Appreciating the persistence you put into your site and detailed information you present. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material. Fantastic read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 349. I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Great work!

 350. Hello there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? Many thanks

 351. Hey around! Thanks a lot for posting the posting. It looked to be almost hard to get the solutions on the Net but your website saved me… Thanks a lot!

 352. Hello! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? With thanks

 353. Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

 354. I have a video post in blogger then how can I put a repost link to that? I have already go to addthis but don’t know how to put the code in its proper place wherein the individual posts are being place with an embed this or repost this or share this. Please help..

 355. At this time it looks like WordPress is the preferred blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

 356. I’m really loving the theme/design of your blog. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A small number of my blog visitors have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any advice to help fix this issue?

 357. Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.

 358. I’m not sure exactly why but this site is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 359. Hi, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!

 360. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a marvellous job!

 361. Howdy! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a outstanding job!

 362. Greetings from Carolina! I’m bored to death at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, wonderful site!

 363. Greetings from Florida! I’m bored to tears at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, excellent site!

 364. Hey just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Safari. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the issue solved soon. Thanks

 365. Hello there! I could have sworn I’ve been to this website before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

 366. Admiring the dedication you put into your blog and detailed information you offer. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed information. Great read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 367. Greetings from Colorado! I’m bored at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the information you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, awesome site!

 368. I don’t know whether it’s just me or if perhaps everybody else encountering problems with your site. It appears like some of the written text on your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them as well? This may be a problem with my web browser because I’ve had this happen previously. Thank you

 369. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your blog? My blog is in the exact same area of interest as yours and my users would definitely benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Thanks a lot!

 370. Greetings from Ohio! I’m bored at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb blog!

 371. Howdy great website! Does running a blog such as this require a great deal of work? I have virtually no understanding of computer programming however I was hoping to start my own blog in the near future. Anyway, should you have any ideas or tips for new blog owners please share. I understand this is off subject however I simply had to ask. Thanks a lot!

 372. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am concerned about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any help would be really appreciated!

 373. This design is steller! You obviously know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 374. Have you ever thought about creating an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog centered on the same information you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

 375. Hello outstanding website! Does running a blog similar to this take a lot of work? I’ve very little expertise in programming but I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyways, if you have any ideas or techniques for new blog owners please share. I understand this is off topic but I just needed to ask. Many thanks!

 376. Heya! I understand this is kind of off-topic but I had to ask. Does running a well-established blog like yours require a large amount of work? I’m completely new to blogging but I do write in my journal every day. I’d like to start a blog so I will be able to share my personal experience and thoughts online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for new aspiring bloggers. Thankyou!

 377. Hey! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to give it a look. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Fantastic blog and terrific style and design.

 378. I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back down the road. Many thanks

 379. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

 380. Hey! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Appreciate it!

 381. Hey just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

 382. Currently it looks like Drupal is the preferred blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

 383. I’m not sure exactly why but this web site is loading very slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 384. I love what you guys tend to be up too. This type of clever work and exposure! Keep up the superb works guys I’ve added you guys to blogroll.

 385. Incredible! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same layout and design. Excellent choice of colors!

 386. This design is wicked! You certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 387. Heya! I know this is kind of off-topic but I needed to ask. Does managing a well-established blog like yours take a massive amount work? I am completely new to running a blog but I do write in my journal on a daily basis. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and views online. Please let me know if you have any kind of ideas or tips for new aspiring blog owners. Thankyou!

 388. Howdy great blog! Does running a blog similar to this take a massive amount work? I’ve very little knowledge of coding but I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyway, if you have any suggestions or techniques for new blog owners please share. I understand this is off topic but I simply had to ask. Thank you!

 389. Hi! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Appreciate it

 390. Im curious about how much it costs to start websites such as Facebook or Twitter. I have been thinking about starting a website for a while now, but i feel as though the initial prices that website design firms give you are for a very low tech and sparsely populated website..

 391. I do not know whether it’s just me or if everybody else experiencing problems with your site. It appears like some of the written text within your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This might be a issue with my web browser because I’ve had this happen before. Kudos

 392. Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 393. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

 394. Hey this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 395. Whats up this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 396. First of all I would like to say excellent blog! I had a quick question which I’d like to ask if you don’t mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your mind before writing. I have had trouble clearing my thoughts in getting my thoughts out. I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips? Thanks!

 397. Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. Thank you

 398. Please let me know if you’re looking for a author for your blog. You have some really great articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Thank you!

 399. First off I want to say fantastic blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your thoughts prior to writing. I have had a tough time clearing my mind in getting my ideas out. I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or hints? Kudos!

 400. Fantastic blog you have here but I was curious about if you knew of any forums that cover the same topics discussed in this article? I’d really like to be a part of community where I can get comments from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Many thanks!

 401. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

 402. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read?

 403. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 404. Hmm it looks like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any points for newbie blog writers? I’d certainly appreciate it.

 405. Admiring the dedication you put into your blog and detailed information you provide. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed information. Great read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 406. Good day! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 407. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this brilliant blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this website with my Facebook group. Talk soon!

 408. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any suggestions for inexperienced blog writers? I’d really appreciate it.

 409. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 410. Hi there this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 411. Excellent blog right here! Additionally your website a lot up fast! What web host are you the use of? Can I get your affiliate hyperlink for your host? I desire my site loaded up as fast as yours lol

 412. Appreciating the time and effort you put into your blog and detailed information you provide. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed information. Excellent read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 413. Howdy! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? Many thanks

 414. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

 415. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your weblog? My blog is in the very same area of interest as yours and my users would genuinely benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this okay with you. Cheers!

 416. Howdy! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Thank you

 417. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that is needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

 418. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

 419. Hello! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a outstanding job!

 420. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything. Do you have any recommendations for rookie blog writers? I’d certainly appreciate it.

 421. Hey! I’m at work surfing around your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!

 422. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My website has a lot of completely unique content I’ve either written myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any ways to help protect against content from being stolen? I’d definitely appreciate it.

 423. Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.

 424. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any suggestions for first-time blog writers? I’d definitely appreciate it.

 425. Today, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 426. Hey there! I realize this is somewhat off-topic however I had to ask. Does building a well-established website like yours take a lot of work? I am brand new to operating a blog but I do write in my journal every day. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and thoughts online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for new aspiring bloggers. Appreciate it!

 427. Does your site have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

 428. Please let me know if you’re looking for a article author for your site. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested. Regards!

 429. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any suggestions for novice blog writers? I’d certainly appreciate it.

 430. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. Nevertheless just imagine if you added some great graphics or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and video clips, this site could certainly be one of the best in its niche. Fantastic blog!

 431. Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

 432. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!

 433. I’m curious to find out what blog platform you are using? I’m experiencing some small security problems with my latest blog and I’d like to find something more safeguarded. Do you have any suggestions?

 434. Today, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 435. I do not know if it’s just me or if everybody else encountering problems with your website. It appears as though some of the written text within your posts are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This may be a problem with my web browser because I’ve had this happen before. Thanks

 436. Have you ever thought about creating an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e mail.

 437. Hey! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 438. Hey would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m planning to start my own blog soon but I’m having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

 439. First of all I want to say fantastic blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you do not mind. I was interested to know how you center yourself and clear your thoughts before writing. I’ve had trouble clearing my mind in getting my thoughts out. I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips? Appreciate it!

 440. Hey there! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my apple iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share. Many thanks!

 441. I don’t know if it’s just me or if perhaps everyone else encountering problems with your site. It appears as if some of the written text on your posts are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them too? This might be a problem with my browser because I’ve had this happen before. Appreciate it

 442. Admiring the time and energy you put into your blog and in depth information you offer. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed information. Wonderful read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 443. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My website has a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any solutions to help stop content from being stolen? I’d really appreciate it.

 444. Thanks for ones marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you could be a great author.I will always bookmark your blog and will eventually come back at some point. I want to encourage that you continue your great job, have a nice afternoon!

 445. Great blog! Do you have any suggestions for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally overwhelmed .. Any tips? Thanks a lot!

 446. I’m curious to find out what blog platform you’re using? I’m experiencing some small security issues with my latest site and I would like to find something more secure. Do you have any recommendations?

 447. Howdy! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new updates.

 448. Excellent blog you have here but I was curious if you knew of any user discussion forums that cover the same topics discussed in this article? I’d really like to be a part of online community where I can get feed-back from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thank you!

 449. I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later. All the best

 450. Hi there are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 451. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?

 452. Hey there! I could have sworn I’ve been to this site before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 453. Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I was wondering your situation; many of us have created some nice methods and we are looking to trade techniques with others, be sure to shoot me an e-mail if interested.

 454. Hi this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 455. Hello, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!

 456. Hello! I realize this is kind of off-topic however I had to ask. Does running a well-established blog like yours take a massive amount work? I’m completely new to blogging but I do write in my diary on a daily basis. I’d like to start a blog so I will be able to share my own experience and thoughts online. Please let me know if you have any ideas or tips for new aspiring blog owners. Appreciate it!

 457. Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it grow over time.

 458. Hi! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My blog discusses a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

 459. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on various websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard fantastic things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be really appreciated!

 460. I love what you guys are up too. Such clever work and coverage! Keep up the superb works guys I’ve included you guys to my personal blogroll.

 461. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. kudos

 462. I’m usually to blogging and i genuinely appreciate your web site content material. This content material has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your internet site and maintain checking choosing information.

 463. This design is incredible! You definitely know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Tin cập nhật Xem thêm >>